wijzijnerwegvan
in week 42...

Deze week kijken we via het internet naar de finale van het eerder uitgezonden programma Supersenioren. Als je het programma niet kent: een groep mensen op leeftijd, met geen of enige ervaring in acteren, moet in vier weken tijd een toneelstuk instuderen en op de planken brengen onder leiding van een professionele regisseur. Het leuke aan dit soort programma's is de interactie tussen al die willekeurig bij elkaar geplaatste mensen van diverse, soms vreemde pluimage. Boeiend.
Nu het weer het nog toestaat, gooien we alle deuren en vensters open - nou ja, de caravan heeft maar één deur - en starten we de herfstschoonmaak. Twee dagen lang enkele uurtjes poetsen en we zijn klaar - dat is een voordeel als je klein behuisd bent!
Pringles heeft deze weken een speciale actie: als je drie afsluitzegels opstuurt, krijg je een luidspreker voor de computer cadeau. De speaker lijkt een handig reisgadget en een koker of drie, die draaien wij er zonder problemen doorheen. Deze week komt het presentje per post binnen. Even aansluiten op een lege chipstube als klankkast, en klaar ben je! Vergeleken met de ingebouwde netbookspeaker, blijkt het geluid verrassend goed!
En omdat goede gewoontes het herhalen waard zijn, lunchen we nog eens buitenshuis met Jan's familie. De zomer is al te ver heen om een terras te nemen, maar het vervangende restaurant blijkt een goede keuze!
En op zondag bezoeken we, samen met een nichtje, Bazouq - in de Koepelhal in Tilburg verrijzen voor een dag podia, kraampjes, eetstalletjes, ateliers, een kapper, artiesten en andere zaken in een groots opgezette bazaar. Druk bezocht, zo blijkt. We laten ons door de mensenmassa meevoeren langs de aangeboden attracties, en nemen meteen een kijkje in het nieuwe Skatepark. Hoeveel kapotte broeken en truien, knieën en ellebogen, kost het voor je met die achteloze vanzelfsprekendheid met je skateboard over die railing glijdt? Want bescherming dragen, dat is duidelijk niet cool!

>Home>