wijzijnerwegvan
in week 37...

Tien weken eerder vertelden we reeds over het lammetje wat door het moederschaap werd verstoten en vervolgens door de boer met de fles werd grootgebracht. Inmiddels heeft het beestje een naam - Basje - en dartelt los rond over de camping, tenzij de boer in de buurt is. Dan gaat het schaapje als een schaduw achter zijn tweede moeder aan. Zelfs als de boer op de fiets is, draaft Basje mee. Na het grazen kiest hij domicilie in onze voortent; een prima plek om rustig te herkauwen. Zo'n huisdier hebben we nog niet eerder gehad: een huisschaap!
Paradox in Tilburg opent het nieuwe concertseizoen met een middagoptreden van Bradley's Circus. Deze Tilburgse band brengt eigentijdse blues & roots ten gehore, en is wat ons betreft een echte aanrader! Helaas kunnen we geen foto laten zien van de in polkadotten bejurkte zangeres Mattanja Joy Bradley, ons fototoestel weigert opeens dienst! Een bliksembezoek aan de fotograaf bevestigt wat we al vreesden: de camera is stuk!
We besluiten pas na het weekeind actie te gaan ondernemen. Even dus geen foto's meer van de Nikon, maar van ons zakcameraatje, de Sony Cybershot. De komende weken zullen de foto's op de website helaas van mindere kwaliteit zijn...
Na een voortreffelijke maar snelle lunch bij een nichtje van Mieke, staat de verdere zondag in het teken van muziek: Oisterwijk Swingt, en wij doen mee! Als wij met een groepje muziekminnenden arriveren in het centrum van het stadje is de rock 'n roll al te horen; The Stolling Rones. Inderdaad, een coverband van de Stones, die voor het overwegend wat oudere publiek de jaren van weleer doet herleven. Leuk om te zien, leuk om te horen, leuk om op te dansen! Een uurtje later en op een ander podium zien en horen we David Gogo. Een wat onwaarschijnlijke naam, maar een bluesgitarist van formaat die ondanks de hete zon strak in het pak blijft. Hoofdact en uitsmijter van het festival is de groep Massada. En tijdens één van de nummers wordt Mieke door zanger Johnny Manuhutu het podium opgeleid om een nummertje mee te dansen! Mieke & Massada: mooi man!! De rest van die dag is Mieke een Bekende Oisterwijker en wordt ze voortdurend herkend en aangesproken.

>Home>