wijzijnerwegvan
in week 35...

Deze week is het alweer de allerlaatste Palm Parkies van het jaar! Zeven zomerse (nou ja, het was in ieder geval in de zomer) dinsdagavonden met live muziek en een enthousiast publiek. En de hekkensluiter is Big Shampoo, een gedreven rock and rollband die er vanavond duidelijk zin in heeft. We zullen deze gezellige avonden zeker gaan missen!
Een vriendin van ons komt een dagje naar de boerderij; koffie, tortelloni & salades en een drankje rond een knetterend houtvuur, alles overgoten met die vertrouwde, pretentieloze warmte die je enkel ervaart met vrienden waar je een lang verleden mee deelt.
We verwachten een pakketje, maar doordat ons lokale postkantoor van de ene op de andere dag de samenwerking met TaNTe Post verbreekt, valt onze zending tussen wal en schip. Enkele dagen lang zwerft ons pakje spoorloos door de logistieke labyrinten van de eertijds zo degelijke posterijen. Af en toe krijgen we bericht dat het pakket kan worden opgehaald, maar als we dan arriveren op de vermeende verblijfplaats (meestal de servicebalie van een supermarkt in plaats van zoals vroeger een ordentelijk door een degelijke ambtenaar bezet loket) is ons poststuk niet te vinden. Ergerlijk, omdat je altijd het idee hebt dat het gezochte wel degelijk ter plekke aanwezig is, maar ergens achter een magazijnstellage is gegleden. Maar ja, je mag nooit zelf even kijken! Uiteindelijk zal het een week duren voor we ons eigendom in handen hebben...
We vertrekken een paar dagen met Huub naar Westkapelle, voor ons een oude pleisterplaats. Een lange wandeling langs zee, even aanleggen bij een strandpaviljoen, bezoek aan oude vrienden waarmee we uitgaan in onze stamkroeg van 30 jaren her in Domburg (niets veranderd, dezelfde posters hangen nog aan de muur, zelfs de muziek is hetzelfde gebleven!), pannenkoeken, patat en pils; een lang feest van herkenning.

>Home>