wijzijnerwegvan
in week 22...

Een medisch getinte week, ditmaal. Een zoektocht naar wat er mis is met Jan's enkel. En in Nederland is dat een traag proces. Afspraak maken. Foto maken. Afspraak maken om foto te evalueren. Scan maken. En dat gaat zo verder. Met minstens 2 weken wachttijd tussen elke afspraak. De Nederlandse gezondheidszorg is goed, hoor. En ze genezen je echt wel, uiteindelijk. Tenzij je in de tussentijd van ouderdom bent gestorven...
Enkele maanden geleden heeft onze netbook weer eens de geest gegeven. Omdat we beslist een Nederlands toetsenbord willen, hebben we geen vervangend exemplaar gekocht in Spanje of Frankrijk, en het gemis uitgezeten tot we ons weer op Hollandse bodem bevinden. Nu wordt het dan ook hoog tijd; na een grondige oriëntatie kiezen we voor een Samsung. Kan niet meer stuk, zo hopen we tenminste. Twee dagen later hebben we hem in huis en gaan aan de slag om alle programma's weer te installeren. We breken daarbij een record - binnen de 12 uur is alles operationeel!
De temperaturen worden langzaam maar zeker wat hoger, en we kunnen wat vaker buiten vertoeven. Tijd om de voortent weer eens op te zetten!
Oisterwijk Sculptuur was één van de culturele hoogtepunten van Brabant, zo vonden wij. Jammer, dat we constateren dat de kwaliteit en de kwantiteit van de tentoongestelde objecten dit jaar achterloopt bij onze verwachting... Leuk blijft het, dat wel. Maar zeker niet spectaculair. En een tweede dag terugkomen of nog eens bij avond, zit er dit keer dan ook niet in.
Dit weekeinde is het Pinksteren en behalve veel toeristen, zijn er in de bossen ook uitzonderlijk veel muggen. En die nemen helaas géén vakantie! Al hebben ze blijkbaar wel een feestweek...

>Home>